Servicii oferite

 

hot

a) evidenta financiar-contabila si raportarile periodice:
– acordarea asistentei privind organizarea si tinerea contabilitatii, inclusiv in cazul sistemelor informatice;
– elaborarea si punerea in aplicare de: procedee contabile; plan de conturi adaptat unitatii; contabilitate de gestiune, tablou de bord, control de gestiune si control prin buget, in baza si cu respectarea normelor generale;

b) executarea de lucrari cu caracter financiar-contabil:
– preluarea de la beneficiar, cu PV de predare-primire, a tuturor documentelor necesare evidentei contabil-financiare si de personal.
– intocmirea tuturor documentelor, registrelor, situatiilor, declaratiilor si raportarilor periodice care cad in sarcina sa si sunt generate de activitatea beneficiarului;
– depunerea declaratiilor fiscale si informative, precum si a oricaror raportari prevazute de lege, la autoritatile statului.

– intocmirea si depunerea dosarelor pentru recuperarea TVA-ului
– informarea sistematica a beneficiarului asupra taxelor si impozitelor pe care acesta le are de plata (fel, cuantum, termen, penalizari de intarziere, etc), asa cum rezulta din aplicarea prevederilor legale in vigoare asupra documentelor contabile si financiare prelucrate de catre prestator;

c) executarea de lucrari privind resursele umane :
– intocmirea statelor de plata salarii pe baza datelor furnizate de catre beneficiar privind prezenta salariatilor, incadrarea pe functii, elemente ce influenteaza deducerile personale si sumele realizate de catre acestia.
– prestarea tuturor activitatilor referitoare la intocmirea/modificarea/incheierea contractelor individuale de munca, cu datele furnizate de catre beneficiar si efectuarea raportarilor necesare in Revisal.
– eliberarea tuturor adeverintelor solicitate de catre salariatii beneficiarului, prin intermediul acestuia, in conformitate cu Codul Muncii al Romaniei
– furnizarea oricaror date necesare beneficiarului privind conditiile legale de intocmire si operare a documentelor ce privesc resursele sale umane.

d) prelucrarea documentelor financiar-contabile si furnizarea catre beneficiar a tuturor situatiilor lunare, trimestriale, semestriale si a tuturor declaratiilor fiscale si nefiscale periodice pana la data de 20 ale lunii, pentru luna precedenta, daca acesta si-a indeplinit obligatia prevazuta la punctul 4.2., lit. c.

e) pastrarea deplinei confidentialitati a lucrarilor realizate.DISCOUNT

f) pastrarea unei conduite decente si amabile fata de toate persoanele fizice si juridice implicate in activitatea beneficiarului.

g) luarea la cunostinta a Regulamentului de Ordine Interioara a beneficiarului, pentru a intelege si respecta regulile particulare de functionare a firmei.

h) predarea arhivei lunare catre beneficiar, odata cu predarea situatiilor lunare.

Nu ezitati!
Contactati-ne acum pentru a beneficia de oferta

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Din Viata

Walk a mile in my shoes. See if they fit.

Georgiananita's Blog

Just another WordPress.com weblog

StefanAlecse

Calatorie in spatiu si timp

Contfin Glob-contabilul tau online!

Contabilitate, Audit financiar, Expertiza contabila, HR.

The WordPress.com Blog

The latest news on WordPress.com and the WordPress community.

%d bloggers like this: